Exista o selectie larga de paturi suprapuse pentru copii in diferite modele. Exista, de asemenea, modele deosebit de practice si variante foarte speciale.

Un somn sanatos si odihnitor este important pentru cei mici dupa o zi adesea agitata. Cea mai buna conditie prealabila pentru aceasta sunt paturile suprapuse adaptate nevoilor copiilor.

Gama de paturi etajate pentru copii prezinta o mare varietate, atat in ceea ce priveste scopul, cat si in alegerea diferitelor materiale. Un pat supraetajat este recomandat fratilor.

Dupa cum sugereaza si numele, dormitul pe doua etaje economiseste spatiul. Adesea unul dintre copii doarme la etaj si celalalt in patul inferior. De asemenea, cel inferior poate fi utilizat si ca pat de oaspeti, de exemplu pentru bunica.

Cu un pat mansardat, copilul doarme la etajul superior, iar partea inferioara ofera spatiu pentru o masa de joc si jucarii si aceasta varianta economiseste de asemenea, spatiul.

Paturi etajate

Modelele de paturi etajate sunt concepute pentru doi copii si pot avea scara, dulapuri, rafturi, birou, unele tipuri de echipament sportiv.

Cele mai frecvente paturi etajate in stil minimalist sau traditionale, sunt create in principal pentru relaxare si, in unele cazuri, contin spatiu de depozitare pentru lucrurile copiilor (daca exista dulapuri).

Aceste paturi au scari standard si bare de protectie, precum si o saltea, care se vinde de obicei separat. Paturile sunt de obicei lungi: pentru copii – 150 cm, adolescenti – 200 cm. Inaltimea pana la etajul al doilea este de 160 cm.

Acestea sunt cele mai optime dimensiuni. Materialul este diferit si poate fi lemn ieftin – pin, PAL, MDF sau metal.

Un pat de colt deschis este un pat de o persoana, care sta pe rafturi, deasupra unei alte perpendiculare (au o vedere in forma de L, privit de sus). Paturile contin intotdeauna caracteristici suplimentare.

Citeste continuarea aici: Paturi suprapuse care economisesc spatiul ieftine si durabile

{{clean}}

3 thoughts on “Paturi suprapuse care economisesc spatiul ieftine si durabile

  1. Articolul este foarte relevant si actual, acoperind teme importante din domeniul respectiv. In plus, am apreciat modul in care autorul a prezentat diverse perspective si a incurajat dialogul constructiv. Astept cu interes alte articole de la acest autor.

  2. Imi place modul in care autorul a structurat informatiile, facandu-le usor de inteles si retinut. Am descoperit multe aspecte interesante despre subiectul discutat si apreciez efortul depus pentru a oferi cititorilor o experienta educativa.

  3. Articolul este foarte bine scris si detaliaza pe larg informatii despre subiectul discutat. Autorul a abordat o perspectiva interesanta si a argumentat fiecare punct cu exemple relevante. Ma bucur ca am avut ocazia sa citesc acest articol si sa invat lucruri noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *