Lego Ninjago un site pentru jocuri online. Lego Ninjago Race este un joc online cu lego din categoria Arcade.

Poti juca cursa Lego Ninjago pe ecran complet folosind butonul din dreapta sus a ferestrei jocului. Inregistreaza-te sau conecteaza-te la contul tau, astfel incat sa poti adauga jocul Lego Ninjago in Jocuri preferate prin butonul „Joc preferat” pentru a-l gasi mai repede pe pagina ta personala cu Jocuri preferate.

Daca jocul Lego Ninjago nu functioneaza, asigura-te ca ai o versiune functionala de Adobe Flash Player si utilizeaza cea mai recenta versiune a unuia dintre browserele Firefox, Chrome, Opera sau Edge.

Incepand cu 2021, pluginul Flash nu mai este acceptat oficial. Fanii bataliilor estice si fanii designerilor nu vor rata ocazia perfecta de a lupta in ring in timpul jocului online Lego Ninja Go. Eroii se invart in jurul arenei, incercand sa invinga inamicul.

Accelereaza bine, ataca mai intai, apoi vei avea un avantaj de cateva puncte. Poti juca gratuit cu un ninja curajos, care nu seamana foarte mult cu cel traditionalul, dar ofera oportunitati grozave. In acelasi joc, arata stralucitor si atractiv, dar dinamica sa va necesita viteza de reactie, chiar si de la un jucator experimentat.

Jocuri cu Lego Ninjago

Gama de jocuri cu Lego Ninjago inseamna distractie perfecta pentru baieti. Nu se plictisesc pentru ca sunt cei mai curajosi, cei mai rapizi si cei mai vicleni razboinici care gasesc mereu o modalitate de a-si atinge scopul.

Te vei obisnui cu faptul ca arata jenant, dar odata ajuns in tara Legoland, ii vei vedea pe acesti razboinici mortali intr-o forma complet diferita.

Ca toata lumea de aici, sunt asamblate din elemente Lego individuale si, prin urmare, se potrivesc perfect situatiei, nu par a fi acei ninja periculosi care nu ofera nicio scapare.

Mai putin, isi pastreaza destinul si traiesc intr-o lume fantastica, guvernata de magia elementelor si practicata tot timpul in artele martiale.

Citeste continuarea aici: Lego Ninjago pentru micii aventurieri

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}