Cea mai bogata selectie de covoare pufoase de pe piata permite fiecarui cumparator sa faca o achizitie utila, corespunzatoare nivelului capacitatilor sale financiare.

Gama de preturi este larga: de la articole de decor masive, relativ ieftine, pana la adevarate capodopere cu o valoare exprimata in mai multe cifre. Poti cumpara covoare pufoase in stil oriental, care sunt relevante in orice moment sau o noutate ultra la moda, cu o idee de design complet neasteptata intruchipata pe el.

Seturi covoare dormitor

In cazul dormitorului, ar trebui sa eviti modelele salbatice, deoarece acestea creeaza o imagine de ansamblu dinamica si, prin urmare, agitata. Seturile de covoare in culoarea uni, in schimb, sunt ideale pentru dormitor, deoarece au un aspect echilibrat.

Daca doresti, poti alege si seturi de covoare dormitor cu o textura pestrita sau un model subtil. Un alt aspect de care ar trebui sa tii cont atunci cand alegi, este efectul culorilor individuale. Ar trebui sa eviti nuantele agresive si dominante, cum ar fi rosu aprins si negru intens, deoarece acestea pot crea tensiune.

In schimb, culorile reci, precum verde si albastru, care arata armonios si natural, sunt mai potrivite. De asemenea, poti alege seturi covoare dormitor in culoarea alb cald, bej sau gri, care pot fi usor combinate cu restul culorilor.

Covoare pufoase ieftine

Covoarele pufoase se caracterizeaza prin faptul ca au o lungime mai mare a fibrei. Lungimea firului este de obicei de cel putin 1,5 centimetri, iar la alte covoare lungimea firului este semnificativ mai mare. Fibrele lungi dau covoarelor o senzatie deosebit de pufoasa, si acest lucru se simte atunci cand calci pe el descult.

Acest lucru face ca acest covor sa fie foarte popular in dormitor, dar covorul pufos este foarte popular si in camera de zi. Pe langa structura sa moale si aspectul atractiv, covorul este izolator de zgomot, o proprietate care iti va bucura foarte mult vecinii.

Covoare moderne pufoase

Citeste continuarea aici: Covoare pufoase pentru dormitoare si living

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}