Tricourile sunt unele dintre cele mai versatile piese din orice garderoba moderna a unui barbat. Colectiile de tricouri Polo si Nike fie cu maneca scurta, fie cu maneca lunga sunt ideale pentru tinute casual, sport si chiar elegante.

Cu tricouri polo specifice poti merge la tenis, golf si fotbal. Toate tricourile pentru barbati de la Nike sau de la Polo beneficiaza de tehnologii care mentin pielea rece si uscata, si te vei simti la fel de bine atat pe strada, cat si pe teren.

Exista atat de multe modele diferite din care sa alegi. Tricourile polo pentru barbati sunt preferate pentru tinute casual, sport si elegante.

Tricouri Polo barbati

Tricoul polo isi are originile in India, la inceputul secolului al XX-lea. Acolo, din cauza temperaturilor tropicale, jucatorii de polo au purtat tricouri de bumbac usoare cu maneci scurte, in mare parte in dungi. Inspirat de aceste camasi, jucatorul francez de tenis René Lacoste a taiat rapid manecile camasilor sale de tenis rigide si incapatanate.

Asa ca s-a asigurat ca sunt respectate regulile conventionale, stricte ale „sportului alb” – conservatoare si totusi sportive. El a inlocuit, de asemenea, materialul dens de in cu materialul piqué mai aerisit si mai moale. Si succesul a ajuns pe culmi pentru tricouri barbati. Tricoul polo si-a inceput de atunci triumful mondial.

Din istoria sa este clar: tricoul polo poate sa fie atat sic, cat si sportiv. Gulerul tricoului, nasturii si emblema de pe piept sunt emblematice pentru tricouri Polo barbati. Materialul piqué usor si placut, cu structura sa binecunoscuta, confera tricoului polo pentru barbati nota sa sportiva. Asa ca poti fi si sportiv, in ciuda nasturilor si a gulerului.

Tricouri Nike barbati

Citeste continuarea aici: Tricouri barbati pentru tinute casual, sport si elegante

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

6 thoughts on “Tricouri barbati pentru tinute casual, sport si elegante

  1. Mi-a placut modul in care autorul a abordat subiectul si a prezentat informatiile. Am invatat multe lucruri noi citind acest articol si acum inteleg mai bine complexitatea temei discutate.

  2. Articolul este foarte interesant si ofera o perspectiva noua asupra subiectului abordat. Autorul a reusit sa aduca argumente solide si bine documentate pentru punctul sau de vedere, ceea ce face lectura sa fie captivanta si educativa.

  3. In urma citirii acestui articol mi-am reamintit de cateva filme romanesti pe care le-am ratat sau pe care ar trebui sa le revad. Este un ghid util pentru cinefilii pasionati de productiile autohtone.

  4. Un aspect pozitiv al acestui articol este faptul ca ofera informatii utile despre fiecare film mentionat, ceea ce ajuta cititorii sa aleaga cu mai multa incredere ce vor sa vizioneze. Recomand cu caldura acest top!

  5. Ma bucur ca s-a facut o selectie atenta a filmelor romanesti de calitate, pentru ca uneori este dificil sa gasesti astfel de recomandari. Lista pare diversificata si cuprinde productii atat recente, cat si mai vechi.

  6. Articolul de pe acest link prezinta o lista interesanta de filme romanesti pe care ar trebui sa le vizioneze oricine iubeste cinematografia autohtona. Personal, sunt incantat sa vad titluri precum ‘Aferim!’ si ‘Dupa dealuri’ in topul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *