Tricourile sunt unele dintre cele mai versatile piese din orice garderoba moderna a unui barbat. Colectiile de tricouri Polo si Nike fie cu maneca scurta, fie cu maneca lunga sunt ideale pentru tinute casual, sport si chiar elegante.

Cu tricouri polo specifice poti merge la tenis, golf si fotbal. Toate tricourile pentru barbati de la Nike sau de la Polo beneficiaza de tehnologii care mentin pielea rece si uscata, si te vei simti la fel de bine atat pe strada, cat si pe teren.

Exista atat de multe modele diferite din care sa alegi. Tricourile polo pentru barbati sunt preferate pentru tinute casual, sport si elegante.

Tricouri Polo barbati

Tricoul polo isi are originile in India, la inceputul secolului al XX-lea. Acolo, din cauza temperaturilor tropicale, jucatorii de polo au purtat tricouri de bumbac usoare cu maneci scurte, in mare parte in dungi. Inspirat de aceste camasi, jucatorul francez de tenis René Lacoste a taiat rapid manecile camasilor sale de tenis rigide si incapatanate.

Asa ca s-a asigurat ca sunt respectate regulile conventionale, stricte ale „sportului alb” – conservatoare si totusi sportive. El a inlocuit, de asemenea, materialul dens de in cu materialul piqué mai aerisit si mai moale. Si succesul a ajuns pe culmi pentru tricouri barbati. Tricoul polo si-a inceput de atunci triumful mondial.

Din istoria sa este clar: tricoul polo poate sa fie atat sic, cat si sportiv. Gulerul tricoului, nasturii si emblema de pe piept sunt emblematice pentru tricouri Polo barbati. Materialul piqué usor si placut, cu structura sa binecunoscuta, confera tricoului polo pentru barbati nota sa sportiva. Asa ca poti fi si sportiv, in ciuda nasturilor si a gulerului.

Tricouri Nike barbati

Citeste continuarea aici: Tricouri barbati pentru tinute casual, sport si elegante

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}