Cu atentia si grija cuvenite, terasa poate deveni un refugiu personal, unde te poti relaxa, poti citi o carte sau te poti bucura de apusul soarelui.

O terasa bine proiectata este o oaza de liniste in mijlocul vietii agitate din oras. De multe ori este cel mai uitat colt al casei, dar are un mare potential de a deveni un spatiu frumos de relaxare.

Cand vine vorba de a ne apuca de treaba, este important sa evaluam posibilitatile spatiului nostru, ce vom face cu el si in ce momente ale zilei il vom folosi cel mai mult.

Primul lucru de care trebuie sa tinem cont atunci cand decoram acest tip de spatiu este functionalitatea lui, gandindu-ne la o terasa ca la un loc de care sa ne bucuram in diferite momente ale zilei.

De aceea, trebuie sa incepem sa ne gandim la terasa sau gradina noastra ca la o alta incapere a casei noastre, careia ii putem da viata ca si cum ar fi o alta camera de zi a casei.

Renunta la mese si scaune in favoarea taburetelor si a pernelor

Cu siguranta, cunosti deja mesele si scaunele din ratan, acoperite cu huse sau perne textile. Ele reprezinta o alegere standard pentru terase si curti, insa nu aduc niciun element special in joc.

De aceea, daca vrei sa creezi un loc unic de relaxare, nu te indrepta direct spre mese si scaune pentru exterior. Ce ai spune despre un spatiu de poveste, construit din perne pufoase, taburete si paturi?

Adu-ti aminte de copilarie si construieste un cort din perne, de data aceasta mult mai chic si mai profesionist.

Foloseste un cadru din lemn, solid si rezistent, pe care sa il decorezi cu bucati mari de panza colorata. Astfel, vei avea umbra pe terasa in orice moment al zilei.

Citeste continuarea aici: Sfaturi si trucuri pentru o terasa perfecta

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “Sfaturi si trucuri pentru o terasa perfecta

  1. Sunt impresionata de profunzimea analizei prezentate in articol. Se observa efortul depus pentru a oferi cititorilor o perspectiva complexa si detaliata asupra problemei.

  2. Mi-a placut cum s-au discutat atat avantajele, cat si dezavantajele acelei teme. Este important sa avem o viziune echilibrata asupra subiectului pentru a lua decizii informate.

  3. Articolul este foarte bine documentat si ofera informatii interesante despre subiectul abordat. Autorul a reusit sa explice conceptele intr-un mod clar si accesibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *