Dulapul de baie este esential pentru depozitarea produselor cosmetice, articolelor de igiena, ustensilelor de ingrijire si periilor de par.

Daca doresti sa cumperi dulapuri baie, le vei gasi in multe variante si anume, suspendate, cu oglinda, dulap hol baie, cu spoturi luminoase etc. Poti vedea variantele de la Ikea si Dedeman.

Dimensiunile dulapului de baie trebuie sa se potriveasca spatiului disponibil. Desigur, poti cumpara diferite dulapuri individuale sau le poti combina unele cu altele. Avantajul este ca poti pune impreuna dulapuri baie ca un set, in functie de dimensiunea baii tale.

Pentru ca dulapurile sa nu-si piarda efectul si sa se combine vizual armonios, este important sa fie coordonate intre ele. Nu numai in baie, ci si in bucatarie, in sufragerie sau in hol, pot fi folosite diferite dulapuri de baie daca optica o permite.

Ceea ce diferentiaza dulapurile de baie de alte tipuri de mobilier, este capacitatea lor de a rezista la umiditate ridicata si stropirea cu apa. Deoarece baile din apartamente si case sunt in general destul de mici, dulapurile de baie sunt create intr-un mod bine gandit.

Dulap baie suspendat

Daca spatiul din baie este limitat, atunci un dulap baie suspendat este perfect pentru baia ta. Montat pe perete si atasat la inaltimea adecvata, este bine protejat de mainile copiilor si, astfel, ofera si spatiu pentru cosmetice sau medicamente.

Un dulap baie suspendat ofera, de asemenea, o utilizare optima a spatiului, deoarece poate fi plasat si deasupra altor piese de mobilier din baie, a chiuvetei, a radiatorului sau a cazii.

Dulapurile dotate cu usi sunt locul ideal de depozitare pentru produse cosmetice, produse de ingrijire si pentru medicamente.

Dulap baie cu oglinda

Un dulap baie cu oglinda are doua functii principale. Cand te trezesti dimineata si te indrepti rapid spre baie, singurul lucru pe care il faci, este sa te uiti in oglinda si sa te pregatesti pentru ziua care urmeaza.

Acest mobilier iti va permite sa te examinezi cu atentie si sa iti imbunatatesti in mod semnificativ aspectul de dimineata. In plus, un dulap baie cu oglinda este un loc pentru depozitarea a tot felul de produse cosmetice, precum si prosoape.

Spatiul mare al dulapului iti permite sa depozitezi in el tot ce ai nevoie pentru a-ti fi la indemana in orice moment. In afara de a fi un spatiu de depozitare, dulapurile cu oglinda pentru baie, ar putea deveni accentul principal in amenajarea oricarei bai, indiferent de stilul pe care l-ai ales.

Exista bai si toalete mai mici care au nevoie de cateva trucuri pentru a crea iluzia de spatiu, desi ocupa putin din spatiul baii.

Dulap hol baie

Exista o multime de dulapuri interesante pentru baie si pentru hol sau combinate, cu oglinzi, cu spoturi etc. Viziunea lor te va fermeca in cateva secunde. Daca baia ta este minimalista, producatorii ofera solutii 2 in 1, adica dulap baie hol.

Acestea sunt dulapuri pentru depozitat prosoape, detergenti, cosmetice, pantofi etc. Camerele finisate ca viziune au nevoie doar de un element decorativ. De asemenea, aceste dulapuri sunt elegante si functionale.

Odata cu ele, locul va capata un aspect usor diferit de celelalte holuri clasice, dar care va raspunde nevoilor tale.

Dulapuri de baie de la Dedeman

Poti opta pentru dulapuri baie Dedeman, deoarece aici, poti gasi o gama aproape inepuizabila de dulapuri baie de calitate, interesante si elegante, cu oglinda sau fara, cu spoturi luminoase, suspendate sau pe picioare, inalte pentru hol baie, care garantat se potrivesc in interiorul oricarei bai.

Nivelul de umiditate din baie este semnificativ mai mare decat in alte zone ale casei, astfel incat, in acest caz, dulapurile de baie de la Dedeman indeplinesc anumite caracteristici specifice. In acest sens, alegerea ar trebui sa se bazeze pe material, durabilitate, functionalitate si design.

Dulapuri de baie de la Ikea

De asemenea, poti gasi un dulap baie Ikea elegant, deoarece in categoria de mobilier baie a magazinului, au fost adunate o varietate incredibila de dulapuri baie Ikea in diferite combinatii cu oglinzi sau fara, suspendate sau pe picioare.

Toate difera prin materialul de fabricatie, dimensiune si design. Scopul este de a-ti oferi o gama diversa de dulapuri pentru baie, care sa se potriveasca nevoilor tale.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

6 thoughts on “Dulapurile de baie potrivite spatiului tau

  1. Ma bucur ca am descoperit acest articol pe site-ul rodirector.ro, deoarece mi-a oferit o mai buna intelegere a subiectului discutat. Autorul a abordat diferite aspecte ale temei si a expus atat avantajele, cat si dezavantajele acestora intr-un mod obiectiv. Recomand acest articol tuturor celor interesati de subiectul respectiv.

  2. Articolul de pe site-ul rodirector.ro este foarte interesant si ofera o perspectiva noua asupra subiectului abordat. Am apreciat modul in care autorul a prezentat argumentele sale si sustine ideile cu exemple concrete. Totodata, am gasit informatiile furnizate extrem de utile si relevante pentru contextul actual.

  3. Apreciez munca depusa de autor pentru a aduce la lumina aceste informatii relevante si bine documentate. Articolul este cu adevarat valoros.

  4. Consider ca acest articol aduce o perspectiva noua asupra temei discutate, oferind cititorului o mai buna intelegere a subiectului.

  5. Sunt impresionat de profunzimea analizei prezentate in acest articol. Autorul a abordat subiectul intr-un mod foarte clar si concis.

  6. Articolul este foarte interesant si aprofundeaza in mod detaliat subiectul prezentat. Am gasit informatiile foarte utile si bine structurate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *